CAP DE VENDES (Cataluña) – Proceso cerrado

DISTRIBUIDOR LÌDER DEL SECTOR TELECOMUNICACIONS A LA PROVINCIA DE BARCELONA, BUSCA UN CAP DE VENDES.

PENSEM A UNA PERSONA JOVE, AMB EXPERIENCIA COMERCIAL I DE GESTIÓ D’EQUIPS ( 7-8 persones al seu càrrec), PERÒ TAMBÉ UN EXPERT EN LA GESTIÓ COMERCIAL( CUADRO DE MANDO I DEFINICIÓ I PILOTATGE D’INDICADORS).

AQUEST LLOC DEPEND DIRECTAMENT DE LA GERÈNCIA DE L’EMPRESA I LES SEVES PRINCIPALS FUNCIONS SON:

  • GESTIONAR I DESENVOLUPAR L’EQUIP AMB EFICIENCIA.
  • INTEL.LIGENCIA COMERCIAL ( CUADRO DE MANDO / INDICADORS / VISIÓ ESTRATÈGICA / CONTROLLING / DIRECCIÓ DE REUNIONS / SEL.LECCIÓ DE VENEDORS/ SEGUIMENT RAPPORT VISITES/ PILOTATGE I MILLORA DE LES EINES DE TREBALL/ DEFINICIÓ I ORGANITZACIÓ DÒBJECTIUS / PRESSUPOST DE VENDES, . . .).

VALORAREM MOLT POSITIVAMENT EXPERIENCIA DINS EL SECTOR.

VOLEM UNA PERSONA QUE VULGUI GAUDIR AMB LA SEVA FEINA EN EL DIA A DIA, QUE PUGUI TREBALLAR “CODO CON CODO” AMB LA GERÈNCIA AMB TRANSPARÈNCIA, CONFIANÇA I LLEALTAT.

BUSCAMOS UN PROFESIONAL COMERCIAL QUE HAYA ESTUDIADO UNA FP GRADO SUPERIOR EN VENTAS Y MARKETING O UNA DIPLOMATURA EN DICHAS ESPECIALIDADES.

DEBE SER UN USUSARIO AVANZADO DE MICROINFORMÁTICA.

BILINGUE EN CATALÁN y CASTELLANO.

ES NECESARIO QUE SU RESIDENCIA SEA EN MANRESA O EN UN RADIO DE MÁXIMO 10-15 KMS.

COCHE PROPIO ( la empresa ofrece dietas y kilometraje, cuando se estén realizando funciones comerciales).

SUS COMPETENCIAS NECESARIAS: APASIONADO POR LAS VENTAS Y LA GESTIÓN DE EQUIPOS / BUEN COMUNICADOR / ALTA CAPACIDAD RELACIONAL / RESILIENCIA-GESTIÓN DE CONFLICTOS / CAPACIDAD DE GESTIÓN / ORIENTACIÓN A RESULTADOS / ORIENTACIÓN AL LOGRO / CAPACIDAD DE TRABAJO/ AUTO EXIGENTE / BUENA PERSONA / INTELIGENTE.

EXPERIENCIA: > 5 AÑOS.

JORNADA: DE DILLUNS A DIVENDRES, COMPLERTA.

CONTRACTE: INDEFINIT

SALARI: ENTRE 24.000 I 30.000 EUROS BRUTS ANIALS.

Si t’interessa o coneixes a algú que ho pugui estar, ens pots contactar enviant el teu CV a joseluis.ramos@gmintegrarrhh.com. Si us plau esmenta en l’assumpte del correu electrònic que ens manis, el lloc al que vols optar.